کارگاه صنایع‌دستی در مهران ایلام افتتاح شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام از افتتاح یک کارگاه صنایع‌دستی در شهرستان مهران در چهارمین روز از دهه فجر خبر داد.

به گزارش میراث آریا، فرزاد شریفی گفت: در چهارمین روز از دهه فجر، با حضور علی عباس شفیعی فرماندار شهرستان مهران یک کارگاه صنایع دستی در رشته کاشی سنتی سفال و سرامیک در این شهرستان افتتاح شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: فعالیت چنین کارگاه‌هایی به رونق اشتغال کمک می‌کند که با بهره‌برداری از این کارگاه برای ۵ نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال شده است.

او تصریح کرد: صنایع‌دستی قابلیت ایجاد درآمد و اشتغال را فراهم می‌کند و با حمایت و توسعه این صنایع‌، افزایش تولید، ایجاد کسب و کارهای جدید و توسعه صادرات ممکن می‌شود.

شریفی ادامه داد: افزایش درآمد افراد و بهبود شرایط زندگی از مزایای توسعه صنایع‌دستی است که در این راستا کارگاه‌های بی شماری در سطح استان در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403111500910
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha